Плівки для пакування харчових продуктів

Пластикова упаковка захищає їжу від механічних пошкоджень, впливу температури, кисню, водяної пари і запаху, і тим самим подовжує термін придатності продуктів харчування і зменшує кількість зіпсованої їжі.

Упаковка також є важливим інструментом маркетингу, який впливає на вибір споживача. Упаковка надає інформацію про склад харчових продуктів, ділить їх на частини і забезпечує зручну маніпуляцію в магазині, під час транспортування, відкриття і використання.

БОПП плівка є найбільш широко використовуваним типом упаковки харчових продуктів. Поліпропіленові плівки не містять небезпечних речовин і погоджені для контакту з харчовими продуктами.

Типи плівки, що використовуються для упаковки харчових продуктів

СВІЖА ЇЖА
плівка залишається прозорою і забезпечує більш тривалий термін свіжості їжі.
KXAFD
KXAF

КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ
Плівка підходить для високошвидкісної упаковки і потребує низької температури зварювання.
KXE
KXD
KXLSE
ONXE
MATT
MATT LS
W
WLS
PW
PWLS
KXNM
KXNMLS

МОРОЗИВО
плівка має високий виробіток, забезпечує захист від світла, і потребує низької температури зварювання.
KXE
KXLSE
W
WLS
PW
PWLS
KXNM
KXNMLS

СОЛОНІ ЗАКУСКИ / СУХА ІЖА
плівка забезпечує захист від впливу вологи і кисню.
KXE
KXD
ONE
KXLSE
MATT
MATT LS
PWLS
KXNM
KXNMLS

ЕТИКЕТКИ
плівка з високим блиском і високим виробітком.
KXE
ONE
PW
LWP
KXNM

ПАКУВАННЯ КАРТОНУ
плівка з відмінними візуальними властивостями через тісне пакування.
KXE
KXT
SHT
SHTA
SHTE
LST
AVT